Energie aanbiedingen met cadeau weer erg in trek

Het blijkt dat energie aanbiedingen van energieleveranciers met een cadeau weer erg populair zijn. Bij het afsluiten van een energiecontract kan men dan uit verschillende cadeaus kiezen. Een energiecontract met een gratis Playstation 4 of met een cadeaubon ter waarde van €300. Voorheen zagen we dit soort cadeaus bij telecom aanbiedingen. Maar dan ging het vaak om oudere modellen. Essent is al sinds september 2017 bezig met de HouseParty weken waarbij er verschillende cadeaus te kiezen zijn.

Gratis Playstation 4 bij energie trekt veel overstappers aan

Het blijkt dat consumenten hier interesse in hebben en dat is ook logisch. Want een gratis Playstation 4 is een aantrekkelijk cadeau. Maar ook energie aanbiedingen waarbij men een korting krijgt in geld zijn populair. Zo kan men bij de meeste energieleveranciers wel een cashback kiezen van €250. Dat is natuurlijk ook veel geld maar zitten er dan geen addertjes onder het gras? Lees altijd de voorwaarden goed door bij een dergelijke energie aanbieding. Energieleveranciers worden inventiever om nieuwe klanten aan te trekken. Want als zij niet de goedkoopste zijn dan vertrekt de klant na een jaar.

Mediamarkt cadeaukaart bij energiecontract

Zo is Budget Energie een samenwerking aangegaan met de Mediamarkt. Shoppende klanten kunnen een energiecontract van Budget Energie afsluiten in de winkel of online. En ze ontvangen daarbij weer korting op Mediamarkt producten in de vorm van een cadeaubon. Zoveel klanten betekent verschillende wensen en voorkeuren. De ene gaat voor een cashback van €250 die achteraf betaalt wordt. De ander kiest voor een Mediamarkt cadeaubon zodat die felbegeerde tv binnen handbereik is. Ook energieleveranciers begrijpen dat klanten niet meer zo loyaal zijn. En daarbij speelt ook de kwestie van de alsmaar duurder wordende energiekosten.

Per kubieke meter aardgas en kilowattuur energie daar betalen we kosten voor. De energiekosten bestaan uiteraard uit meerdere kosten. Want de netbeheerder krijgt een bedrag via onze energierekening en ook de belastingdienst int belasting op onze energierekening. Wie uw netbeheerder is dat is te vinden op de website van Netbeheer Nederland of is na te kijken in het eancodeboek.

Of €250 achteraf ontvangen op uw bankrekening

Nederlandse huishoudens beseffen steeds meer energie besparen van groot belang is. Want daarmee verlagen zij hun energiekosten. En ons salaris kan maar eenmaal uitgegeven worden dus letten we ook beter op. De die hards onder de vergelijkers gaan in eerste instantie voor de korting in euro’s. Want zeg nu zelf het is wel lekker als uw energieleverancier aan het einde van het jaar geld overmaakt. Maar het wordt ons eigenlijk steeds moeilijker gemaakt met zoveel energie aanbiedingen. Want welke kiezen we? Het hangt er van af wat u precies wilt. Wilt u de vrijheid om zelf een cadeau te kopen? Dan kiest u voor de cashback of welkomstkorting. Waardeert u een gratis cadeau van de energieleverancier? Dan kiest u voor het gratis cadeau bij uw energiecontract.

Bespaar op energiekosten door bespaartips uit te voeren

Welk cadeau er ook gekozen wordt er wordt nog extra bespaart met het besparen op energie en gas. En dat is ook geld wat u anders kwijt zou zijn aan uw energieleverancier. Uw energiekosten verlaagt u met simpele handelingen zoals korter onder de douche staan. Of het verlagen van uw thermostaat elke dag. Lees de vele energie bespaartips eens door want hiermee bespaart u ook alweer zo’n €200 per jaar.

De goedkoopste energieleverancier 2018 en de beste energie aanbieding

Ook benieuwd naar de vele energie aanbiedingen? Start dan gelijk met een energievergelijking en vindt direct de goedkoopste energieleverancier 2018. Verlaag de maandelijkse energiekosten en pak een paar honderd euro extra per jaar mee.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s